2015. január 8., csütörtök

Új könyvek!!!Szeretném felhívni a könyvbarátok figyelmét, hogy 2014. év végén a rumi könyvtár állománya az alábbi kötetekkel gazdagodott.
Ki ne szeretne határozó könyvekben búvárkodni, egy-egy növényről, állatról szakszerű pontos információt szerezni, újabb fajokkal megismerkedni. Állatok, Fák és cserjék, Gombák, Madarak, Kutyák, Lovak, Hüllők és kétéltűek, Fák, Macskák, Drágakövek címmel a Kossuth Kiadó, valamint a Tarmix Kiadó gondozásában megjelent képes határozók lapozgatása minden korosztálynak kínálnak érdekességeket.
Agyafúrt kölykök sorozat 7 éves kortól segíti a szórakoztató tanulást, sok rejtvénnyel és kérdéssel. Két témában Az emberi test, Titokzatos tengervilág izgalmas és hihetetlen dolgokat tár fel olvasóinak.
Természetesen gondoltunk az ifjúsági irodalmat kedvelőkre is. Folytattuk a népszerű sorozatokat, több kötetes kiadványok beszerzését, mint a Vágtázó Fantom (2. Musztánghold, 3. Sötét napfény), Szeptimusz  (3. köt. Medicina, 4. köt. Küldetés), Egy ropi naplója  (3-6. kötet). Nelson, Jandy: Az ég a földig ér, Oram, Kelly: Szívzűrterápia sebészeknek  tiniknek ajánlott szórakoztató irodalom.
Felnőtt olvasók figyelmét az alábbi kötetekre hívnám fel. Krimi, romantika, elgondolkodtató történeteket tartalmazó művek közt lehet válogatni.
Ann, Jayne: Ölelő karok
Buwalda, Peter: Bonita Avenue
Coelho, Paulo: Házasságtörés
Corasanti, Michelle Cohen: A mandulafa
Follett, Ken: Az örökkévalóságküszöbén (Évszázad-trilógia 3. kötet)
Gudenkauf, Heather: Utolsó lélegzetig
Horan, Nancy: A csillagos, nagy ég alatt
Kline, Christina Baker: Árvák vonata
Méhes György: Micsoda társaság
Redondo, Dolores: A láthatalan örző
Santis, Pablo de: Párizsi rejtély
Zevin, Gabrielle: Könyvmoly regényes élete

Természetesen gyűjteményünk korábbi része közt is vannak érdeklődésre számot tartó kötetek.

 
Jöjjön el, válogasson könyvtárunk kínálatából!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése